Sponsorer, IF Fram Fotboll 2018

Allmänt, Fotboll

Bästa spelare, föräldrar, ledare, resurspersoner, supportrar IFF Styrelse, m.f.

Liksom tidigare år har vi även 2018 lyckats knyta till oss mångtalet sponsorer.
Det är företag och människor med ett genuint intresse för aktiva barn- och ungdomar, IF Fram och fotbollen på Åland som valt att stödja vår verksamhet. Dessa intäkter har direkt avgörande betydelse för vår verksamhet.

Föreningen är under ständig utveckling och har under detta år för första gången i historien anställt en verksamhetsledare. Detta för att ytterligare utveckla och betrygga verksamheten och att ständigt få så många tjejer och killar att vara aktiva inom idrottens ramar. Juniorsäsongen är återigen högintensiv där vi bl.a. kommer delta i Alandia Cup (8:e året i rad), seriespel och mångtalet andra turneringar. Parallellt erbjuder vi utbildningar till våra ledare som därmed har möjlighet att kontinuerligt utvecklas inom flera områden.

Vi samarbetar brett, speciellt som ägarförening i FC Åland där vi har ett stort antal ungdomsspelare fostrade i IF Fram. Vi är fortsättningsvis den moderförening som producerar flest spelare till just FC Åland. Och inte bara spelare utan även utbildade och aktiva tränare.

Vi önskar rikta ett stort tack till Saltviks kommun, våra sponsorer, aktiva spelare, ledare, resursperson och uppmanar alla inom IF Fram rörelsen att nyttja sponsorföretagen så att dom genom sin reklam får tillbaka något genom sina satsningar i IF Fram. Företagens kontaktuppgifter nås genom hemsidan www.iffram.ax (tryck på företagets logo). Information om sponsoravtalens innehåll och erbjudanden fås av undertecknad.

 

Hälsningar

Johan Emretsson

IF Fram fotboll

Utskick till kännedom sponsorer

Comments are closed.