Nya tränare till herrlaget

Innebandy

Ny huvudtränare för herrlaget till årets säsong Jonas Karlsson.
Jonas är 31 år och har sen barnsben tillhört sin moderklubb IF Fram. Han har spelat flera säsonger med föreningen både i finska seriesystemet och i den åländska serien. Under senaste säsongen gjorde Jonas 9+9 på lika många matcher i den åländska serien och i finska div. 3 noterade han 9+0 på 18 spelade matcher. Vår nya huvudtränare ser sig själv som målmedveten, driven och han har en klar tanke på hur han vill hur innebandy ska spelas.

Vid sidan av Jonas hittar vi också en nygammal bekantskap i form av hemvändaren Mathias Engström. Mathias kommer under säsongen fungera som assisterade tränare samtidigt som han kommer försöka göra comeback på planen. Han kommer senast från två säsonger i division 1 klubben IBF Borlänge. Under hans sista år på Åland tillhörde han VÅSC som spelade i Finland. Då Mathias har rutin från spel i högre divisioner i Sverige tror föreningen  han kan tillföra rutin och nyttig erfarenhet till spelargruppen. Även Mathias har IF Fram som moderklubb så det är extra kul att två killar fostrade i IF Fram nu tar över herrlaget.

Comments are closed.