Det har hänt grejer i IF Fram

Fotboll, Innebandy, Skidning

Julledigheten har varit lång för många men IF Fram har varit i farten både i skidspåret samt på fotbolls- och innebandyplanen.

Jenny Fellman har tävlat vidare i världscupen i skidskytte. Under tävlingen i Nove Mesto efter jul blev Jenny 66:a efter bra skytte. Tävlingen var Jennys bästa hittills i världscupen.

 

Ledarna i IF Fram Fotboll deltog under julhelgen i inomhuscupen i Vikingahallen som arrangerades av Jomala IK. Ledargänget bestod av Magnus Sundlöf, Dick Flöjt, Jörgen Sandell, Simon Sjöström och tre inlånade gamla IF Framspelare i form av Marcus Karlsson, Anders Häggblom och Johan Gustavsson. Till sist toppades laget av två killar från Lemlands IF där Jonas Welander och Patrik Eriksson deltog. Laget överraskade både publiken och sig själva då de tog sig hela vägen till final där Rom Fin Al besegrades med 4-0.

 

Precis innan 2018 skulle bli 2019 deltog IF Fram Innebandy i traditionsenliga Åländska cupen som arrangerades av Ålands innebandyförbund. Majoriteten av laget bestod av killar ifrån herrlaget men även några inlånade duktiga killar från Sverige. Och de svenska killar kom verkligen till Åland och levererade då tre av grabbarna stod för hela 48 poäng ihop.

Laget tog sig enkelt vidare i gruppen och sen hela vägen till final där förra årets vinnare Pågarna stod på andra sidan. Ett lag som förra året slog ut IF Fram i semifinalen. Men i år var grabbarna från Saltvik det starkare laget och vann till slut finalen med 5-2.

Comments are closed.