Mot nya utmaningar

Uncategorized

Efter de senaste sju åren i Östersund drar skidskytten Jenny Fellman vidare mot nya utmaningar med Holmenkollen Biathlon Team.

Men först blev det ett lite längre stopp på hemmaplan än vad som var tänkt

 

Hälsningar från Jenny:

Tiden just nu är ju lite speciell, precis som för alla av oss. Vanligtvis är april månad lite av en semestermånad från tävling och träningssäsongen där tid finns för att hitta på lite andra saker än enbart träning vilket är skönt för att samla ny energi inför kommande träningsåret.

Helt träningsfritt är det dock inte utan skillnaden är egentligen den att träningen inte är lika styrd som under resterande månader under året. I och med att tävlingssäsongen avslutades plötsligt i mitten på mars så har slutet av mars och hela april spenderats hemma i Saltvik och eftersom studierna just nu går på distans så har det passat bra att kunna vara hemma på Åland.

I denna period som är en övergång mellan tävling till träningssäsong läggs också tid på att titta tillbaka på det år som varit och blicka framåt mot det som kommer. Trots situationen just nu är det viktigt att ha något att se framemot och hitta lösningar på de saker jag vill utveckla framleds i min idrottssatsning. Det har lett till att det snart är dags för nya utmaningar bara situationen tillåter så går flyttlasset till Oslo för att inleda det nya träningsåret tillsammans med det lag jag ska träna med i Norge.

Sommaren och hösten fram till tävlingssäsongen drar igång igen kommer jag alltså att vara i Norge och jag ser verkligen framemot att komma iväg och det ska bli väldigt spännande och roligt att se vad det kan leda till!

Ha de bra!

/Jenny

Vill du följa henne närmare?  Instagram- @jennyfellman

Comments are closed.