Julhälsningar från Jenny!

Uncategorized

Hej igen!

Normalt sett denna tid på året är skidskyttesäsongen i full gång och tävlingar rullar på var och varannan helg. Lite annorlunda är det i år men det gäller att göra det bästa av situationen och hälsan går ju först av allt! Många tävlingar har blivit inställda på grund av corona där bland annat IBU-cupen som normalt sett arrangeras runt om i Europa, trots det så har jag fått tävla i Finland och Norge nu innan jul på de nationella tävlingarna som har kunnat anordnas.

I Finland hölls det granskningstävlingar till världscupen och i Norge har det arrangerats Norges cup där det har bjudits på hårt motstånd av de norska åkarna. Det har varit toppen att få mäta sig mot dem då många av åkarna har varit på pallen i IBU-cupen förra säsongen.

Julen spenderas här hemma på Åland i träningens tecken och så håller jag tummarna att det går att genomföra tävlingar efter julen också. Var och hur återstår att se men det viktiga är att vi alla håller oss friska! 

God jul från mig!

Jenny

Foto: Andrei Ivanov
[template id="348"]

Comments are closed.