Mark och IFFK/IF Fram 08-09 i Yle Arenan!

Uncategorized

Under hösten spelade Yle in ett avsnitt av “min hobby” om Marks favorithobby fotboll.

Mark kommer från Ödkarby, och spelar i IF Frams och IFFK:s gemensamma lag för flickor och pojkar födda 08-09

Se inslaget här:

https://arenan.yle.fi/1-50531147

Min hobby är en serie där barn i Svenskfinland presenterar sina hobbyer. Ett färgsprakande program med barnen i huvudrollen. De berättar och visar utifrån egna erfarenheter om varför de älskar just sin hobby. Min hobby lägger fokus på mångfald i deltagarpaletten och på det svenska språket i Finland. Barn från hela Svenskfinland, stad som glesbygd, visar och förklarar sina hobbyer på egna dialekter på ett passionerat och lärande sätt. Serien vill inspirera till öppenhet, glädje och nya fritidsintressen i totalt tjugo avsnitt.

[template id="348"]

Comments are closed.