IF Fram söker ny verksamhetsledare!

verksamhetsledare

Idrottsföreningen Fram r.f. söker en

Verksamhetsledare

 

IF Fram är en idrottsförening med sex idrottssektioner där fokus ligger på barn- och ungdomsidrott. I föreningen har vi ca. 130 aktiva och totalt ca. 200 medlemmar.

Föreningen har en levande verksamhet och har mycket på gång under hela året. Verksamhetsledartjänsten är på 100 % och arbetet inleds gärna redan från mitten av september.

 

Som verksamhetsledare har du många järn i elden med ett administrativt ansvar för alla sektioner, ekonomiskt ansvar, planskötsel och ansvar för säsongsanställda kring det. Du startar även upp nya idrottsgrupper och stöder våra ideella ledare. Du sköter föreningens kommunikation både internt och externt. Meriterande är tidigare erfarenhet från föreningslivet samt bra organisationsförmåga. Föreningen har ett eget kansli i Rangsby.

Arbetet är till stor del självständigt och man kan till stor del vara med och påverka sina arbetstider.

 

För arbetsbeskrivning kontakta nuvarande verksamhetsledare Kristian på +3584573455458

 

Skicka in din arbetsansökan samt CV till ordf.iffram@gmail.com senast den 6 september 2022.

 

Den som blir anställd ska uppvisa straffregisterutdrag i enlighet med Straffregisterlagens (FFS 770/1993) bestämmelser om personer som arbetar med barn.

 

Frågor om tjänsten kan riktas till ordförande Monika Mattsson tel. +358400723369, eller Verksamhetsledare Kristian Karlsson tel. +3584573455458

Comments are closed.