En Timme För Idrotten

Efter ett inställt år utan turneringar eller andra evenemang, har vi utformat ett nytt evenemang , som går av stapeln den 25 – 26 september 2021!

En timme för idrotten är till för ALLA idrottsföreningar som är medlemmar i Ålands Idrott, som vill hitta sätt att tjäna pengar till sin idrott.

Anmäl Er förening här!

Högerklicka och öppna i nytt fönster för att förstora bilderna, eller ladda ner:

REGLER

  • Deltagande förening i En Timme För Idrotten skaffar bidragsgivare med hjälp av våra insamlingslistor. Inlämning till arrangör senast 24 september. Man kan skaffa obegränsat antal bidragsgivare. Vem/vilka som helst kan skaffa bidragsgivare och vem/vilka som helst som helst kan utföra löpningen/gången för föreningen. 100% av insamlade medel tillfaller deltagande förening.
  • Bidragsgivare och arrangörsföreningen informeras om vem eller vilka som genomför en timmes löpning/gång under tiden 25—26 september. Genomförd timme (sammanhängande) måste registreras med valfri tränings-app som kan registrera tid och längd. Bild på genomförd sträcka och tid skickas till arrangören senast söndag 26 september kl. 23.59
  • Bidragsgivaren betalar den överenskomna summan per fiktivt varv (400 m) eller överenskommen engångssumma. Minimisumman för bidragsgivare är 10 €. Arrangörsföreningen fakturerar samtliga     bidragsgivare. Kontanter är inte tillåtna. Ett påbörjat fiktivt varv räknas som helt varv.
  • Uppgifter till faktureringen samlas in genom insamlingslistorna som varje deltagande förening får. E-postadresser eller postadresser är obligatoriska uppgifter från bidragsgivare.
  • Endast medlemmar i Ålands idrott kan delta.       

Tillstånd för penninginsamling

Tillstånd för penninginsamling har beviljats IF Fram r.f. av Ålands Landskapsregering ÅLR 2021/6038, 4.8—26.9.2021

insamlingsområde landskapet Åland.

Insamlade intäkter används till barn– ungdoms– och senioridrott på Åland

Comments are closed.