En Timme För Idrotten

Efter ett inställt år utan turneringar eller andra evenemang, har vi utformat ett nytt evenemang i stället som går av stapeln den 25 – 26 september 2021!

Anmälningarna öppnar i slutet av juli/början av augusti

En timme för idrotten är till för ALLA idrottsföreningar som vill hitta sätt att tjäna pengar till sin idrott.

Upplägget är enkelt:

  • När Ni anmäler Er till oss via formuläret (kommer inom kort), så får Ni allt nödvändigt material för att samla bidragsgivare/sponsorer till Er medverkan i “En Timme För Idrotten”. När Ni samlat klart skickar Ni listan till oss.
  • Någon gång under helgen 25 – 26 september springer, eller går, den eller de som representerar Er förening i en timmes tid och registrerar detta på en träningsapp/klocka med GPS. Antingen enskilda personer, eller ett lag/grupp tillsammans. Detta kan göras var som helst!
  • Därefter tas en bild på genomförd timme som registrerats av klockan/appen och skickas in till oss. (Om man är ensam eller en grupp som springer/går gemensamt, behövs endast en registrerad. Om man har sponsorer till olika grupper/personer inom föreningen, registrerar varje enskild detta.)
  • När det är inlämnat så sköter IF Fram betalningen till Er – 100 % av insamlade medel går direkt till deltagande förening!

Comments are closed.